Auburn Family

Eyesore No Longer: Makeover Gives New Look to Parkerson Mill Creek

Auburn University has been transformed this summer from eyesore to outdoor classroom.

The push to complete construction and campus restoration projects before fall typically marks the end of summer semesters at Auburn. One of those projects this year was the restoration of a section of Parkerson Mill Creek that runs through Auburn’s campus near Plainsman Park, the new South Donahue Residence Hall and Beard-Eaves-Memorial Coliseum, former home of Auburn basketball.

Through the years, this particular section had become overgrown and unsightly.

“Parkerson Mill Creek has been a project on the table for more than 10 years,” said Charlene Lebleu, an associate professor in the landscape architecture program.

“When I first came to campus 10 years ago, I was told there was a creek that went through campus, but I could not find it.” Read the full story here: Auburn Report for July 30, 2014 (PDF)

Parkerson Mill Creek - Before


Parkerson Mill Creek - After

Views: 194

Comment

You need to be a member of Auburn Family to add comments!

Join Auburn Family

© 2018   Created by Auburn Family.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...